Paaldansen

Paaldansworkshop

Binnenkort een vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Of wil je gewoon gezellig met je vrienden of vriendinnen in de paal hangen? Onze paaldansworkshops zijn gegarandeerd een succes! Uiteraard zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom om gezellig mee te doen.

Soorten workshops
Sportief Paaldansen biedt een grote diversiteit aan paaldansworkshops. Zo kun je bij ons terecht voor een sportieve workshop maar ook voor een sexy of enorm komische workshop! Wat voor workshop je ook kiest, we garanderen je een geweldige ervaring die je niet snel zal vergeten! 

Twerk & Pole workshop
Twerken in hot, paaldansen is cool. Leer de technieken van het twerken en paaldansen tijdens de Twerk & Pole workshop. Je leert een gave choreo waarin beide danstechnieken zijn verwerkt. Uiteraard wordt het niveau van deze choreo op jullie groep afgestemd. De volgende keer dat jij in een club met danspaal bent kun jij je show geven ;)

Crazy Pole workshop
Gieren en brullen bij de Crazy Pole workshop. Lekker gek doen en jezelf uitleven op de paal. Leer gave paaldansmoves en train je buikspieren door het lachen en het paaldansen. Op het einde van de workshop hebben jullie een onvergetelijke geweldige choreo geleerd waarin alle trucs verwerkt zijn die jullie tijdens de workshop hebben gedaan. 

Regular Pole workshop
Bij deze workshop leer je echt sportief paaldansen. We starten met een fijne warming up en hierna leer je vele sierlijke paaldansmoves. Van draaien tot op de kop hangen in de paal, je leert het allemaal!

Hoe ziet een paaldansworkshop eruit?
We beginnen de workshop met een korte gezellige warming-up. Zodra jullie lekker warm zijn gaan we aan het echte werk beginnen. Paaldansen!Je leert verschillende paaldansmoves, die we jullie uiteraard eerst goed uitleggen en voordoen. Hierna kunnen jullie de paaldansmove oefenen en zodra jullie de oefening onder de knie hebben leren we jullie weer een nieuwe paaldansmove. Altijd al een keer ondersteboven in de paal willen hangen? Dat mag natuurlijk ook! Tijdens de gehele workshop zal de instructrice jullie paaldansniveau in de gaten houden en passende oefeningen geven zodat het voor iedereen leuk is! De workshop wordt afgesloten met een mooie demo van de instructrice en daarna doen jullie een heerlijke cooling down. Kortom, wij zullen ons best doen om aan al jullie wensen tegemoet te komen, want de workshop moet een hele bijzondere en onvergetelijke ervaring worden!

Deze workshop is al te boeken vanaf € 10,- p.p.

 

Meer informatie