Coronamaatregelen vanuit de Rijksoverheid

DIT BETEKENEN DE NIEUWE MAATREGELEN VOOR DE FIT & FUN PLAZA

18 december 2021,

We hadden graag samen met jullie het jaar afgesloten, maar helaas moeten we opnieuw onze deuren sluiten tot tenminste 14 januari 2022. We kijken uit naar het moment dat we jou weer mogen verwelkomen. 

 • Sport je bij ons dan ontvang je een mail met alle mogelijkheden die we jou bieden om Fit & Fun deze lockdown door te komen.
 • De superspetter zwemles mag doorgaan, hierover ontvangt u z.s.m. informatie.
 • Fysiotherapie kan ook gewoon voortgezet worden, bel voor een afspraak: 0521-342083

Namens alle medewerkers van Fit & Fun Plaza wensen we jou, ondanks alles, alvast hele fijne feestdagen. Laten we genieten van de mooie momenten en daar onze energie uithalen.

Team Fit & Fun Plaza


Je kan nog steeds genieten van al onze activiteiten en onze horeca. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles zo veilig en soepel mogelijk verloopt voor onze gasten. We hebben een aantal maatregelen getroffen om dit te realiseren:

- Bij binnenkomst vragen we om een coronatoegangsbewijs en legitimatie: Fitness en Sports vanaf 18 jaar | Horeca vanaf 13 jaar
- Bij verplaatsing is het dragen van een mondkap verplicht.
- De activiteiten en horeca zijn zo ingericht dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
- Van 28 november t/m 19 december moeten we de deuren sluiten om 17:00 uur.

Wij kijken er naar uit jullie weer te zien!


Coronatoegangsbewijs

Op basis van de regels vanuit de Rijksoverheid, is vanaf 25 september 2021 toegang tot Fit & Fun Plaza alleen mogelijk is met een geldig coronatoegangsbewijs. Deze laat je zien via de CoronaCheck-app. Je kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

 • Vaccinatiebewijs: volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin.
 • Herstelbewijs: bewijs van een positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
 • Testbewijs: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor je bezoek aan Fit & Fun Plaza.

Wij scannen jouw QR-code in de CoronaCheck-app waarna je kan genieten van jouw dag of training bij Fit & Fun Plaza!

Wat doet de Fit & Fun Plaza?

 • Extra hygiënemaatregelen: wij desinfecteren belangrijke contactpunten en maken extra schoon. 
 • Personeel: onze medewerkers zijn getraind in hygiënemaatregelen en gastvrijheid in de nieuwe samenleving, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat jullie zorgeloos en veilig jullie favoriete activiteiten kunnen uitvoeren.

Wat verwachten we van jou?

 • Gezondheidsklachten: heb je in de 24 uur voor je bezoek last gehad van hoesten, neusverkoudheid, benauwdheid of een koorts van 38 graden? Dan vragen we je thuis te blijven. Dit is niet alleen voor jezelf beter, maar zo kunnen we ook de gezondheid van andere bezoekers waarborgen.

Maatregelen voor activiteiten:

 • Sluitingstijd: Alle activiteiten sluiten vanaf 28 november elke dag om 17:00.
 • Capaciteit: wij hebben het aantal personen wat mee kan doen met de activiteiten verminderd. Dit is om te garanderen dat er niet teveel mensen tegelijk op onze locatie rondlopen.
 • 1,5 meter afstand is verplicht voor alle volwassen vanaf 18 jaar.

Vragen over deze maatregelen of over iets anders? We helpen jullie graag met het maken van een reservering en we kijken samen hoe we een veilige en vooral leuke dag kunnen organiseren voor jullie. Neem contact op met ons via info@fitenfunplaza.nl of bel ons op 0561-616262. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je op de website van de  Rijksoverheid.

Meer informatie