Bedrijfsuitjes in Friesland

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest? Bedrijfsuitje in Friesland? Dan is Fit en Fun Plaza in Wolvega waar je moet zijn! It’s in the name! Onze bedrijfsuitjes staan garant voor Fun, gezelligheid, teambuilding en competitie.

Af en toe iets gezelligs, iets compleet anders, doen is goed voor de sfeer onder collega’s. Er is tijd om bij te praten, elkaar beter te leren kennen. En vooral tijd elkaar eens van een heel andere kant te leren kennen.

Supergezellige bedrijfsuitje

Een volkomen andere omgeving: Fit en Fun Plaza Wolvega is bijzonder. Alles onder één dak. Leer elkaar kennen in een totaal andere setting. Doe compleet andere dingen in teamverband en werk aan een stukje teambuilding. Bij ons kan het allemaal. Betreft het een afdelingsuitje dan is een activiteit met lekker eten een geweldige belevenis. Jullie kunnen elkaar achterna zitten bij het lasergamen. Of wat dacht je van een staaltje teambuilding tijdens het outdoor spel ‘Ben jij de verrader?’ of bij het ontsnappen uit één van onze escaperooms? Hebben jullie vooral zin in gezelligheid dan is bowlen een geweldige optie. Ook bowlen is bij Fit en Fun Plaza supergaaf. Meer zin in een rondje midgetgolf? Laat je verrassen door de magische wereld van Glow in the Dark golf.

Kortom zin in een gezellig, spannend en superleuk bedrijfsuitje?

Fit en Fun Plaza heeft genoeg te bieden! Check hieronder onze top 3 aan arrangementen.

Liever iets op maat?

Neem voor de mogelijkheden contact op met 0561 616262 of mail naar info@fitenfunplaza.nl.

Meer informatie