X-cube

Nu bij Fit & Fun Plaza:  X-Cube!

De X-Cube biedt belevingen voor jong en oud! De X-cube is een ruimte van 4 bij 4 meter en gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! In de X-Cube ervaar je Escape games op een nieuwe manier! We hebben ervaringen voor volwassenen en kinderen van 30 en 60 minuten.
 

BEKIJK ALLE DEALS


The next generation escape experience

In een X-Cube Escape Mission kun je allerlei verschillende belevingen doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het huidige game-scenario omvat een missie die jullie opleidt tot een echte secret agent en geloof ons…. dat lukt jullie niet zomaar.

Zie de X-Cube als een state of the art kruising tussen een escape room en een videogame. Wij noemen het de “next generation Escape experience”.


Wat is X-cube

De X-Cube bestaat uit een goed geventileerde kubus van 16 m², heeft een enorme touchscreen en nog een aantal kleinere schermen en is ingericht volgens een bijpassend thema. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen en die je volledig meeneemt in het verhaal.

In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken.

Net als een normale escape room heb je een uur de tijd om de X-Cube te kraken. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zetten jullie wel de hoogste score neer!

We hebben een 30 of 60 minuten missie voor volwassenen en een missie voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Deze missie duurt 30 minuten.

Het is tevens mogelijk om 2 of zelfs 3 X-Cubes met een gezelschap tegelijk te spelen en zo te battlen tegen elkaar.
 

 

Meer informatie