De vetste Sports trampolines van Noord Nederland!

Trampolinepark

Kom Jumpen bij Fit & Fun Plaza - Luxe horeca met gratis WiFi en werkplekken                  Reserveer nu

Fit & Fun Jump heeft verschillende vette area's. Hier vind je niet alleen trampolines, maar alles om te springen, en toffe tricks uit te voeren. Hier veranderen muren in vloeren en zijn hoogtes je beste vriend. Spring in een bak vol schuimblokken of je laten vallen in een enorme airbag gevuld met lucht. Leer vette salto's maken of win met een wedstrijdje basketbal. En als enige in Noord Nederland beschikken wij over Max Air trampolines waarbij je hoger gaat dan ooit en je tricks of turn oefening zeker weten gaan lukken. 

Voor het springen op de trampolines zijn speciale jumpsokken verplicht. Deze kun je kopen voor €2,50 per paar of neem de jumpsokken mee van huis als je ze al had.

Ook kun je meedoen met de verschillende JumpSports lessen: Freerun-jump en Tips & Tricks. Meer informatie over lessen en tijden scroll naar beneden. :-)

Jumpen op ons trampoline park kan vanaf 6 jaar. Sommige uren zijn rustiger en daarom erg geschikt voor de allerkleinsten. Dit echter alleen onder ouderlijk toezicht die mee gaan springen op het park. Wilt u weten welke uren en voorwaarden. Bel dan even via: 0561 616262

Voor de Jump dient onderstaand formulier ingevuld te worden!
 

Download het formulier                           Reserveer nu

 

 

Trampoline Sport

Tips & tricks vanaf 7 jaar: Word een echte pro in het maken van salto’s, schroeven en wallflips! We gaan dieper in op de techniek achter de stunts en je leert om ze perfect uit te voeren. Bij Fit & Fun plaza gaan we onder begeleiding van onze instructeurs je helpen om de vetste tricks te leren zodat je een echte prof wordt. De lessen duren een uur. Meedoen? Dat kan! Vanaf €27,50,- per maand en is maandelijks opzegbaar*. Voor alle lessen geldt: opgave bij de receptie of via:  0561 616262

  • Woensdag 17:30 -18:30 uur
  • Donderdag 17:30 - 18:30 uur 


* vraag naar de voorwaarden.

 

Meer informatie